Vem är Etanova?

Etanova är i grunden ett antal seniorkonsulter som arbetar gemensamt. Vi gillar att arbeta med varandra och har brutit oss ur andra konstellationer för att göra just det! Vi har ett flertal samarbetspartners som har specialistkompetens i områden där vi själva endast är generalister, till exempel inom juridik.

Vi brinner för kundnytta och kundvärde. Det säkerställer vi genom att vi arbetar tillsammans och använder oss av varandras specialistkunskaper i alla projekt. Vi sätter dig som kund i första rummet och säkerställer att allt vi levererar är till största kundnytta och värde. Det är därför vi knyter andra specialisttjänster till oss. På så sätt säkrar vi att du alltid får specialistkompetens när du behöver det!

E står för Eva, T för Thomas och A för Anne, det är vi som grundade företaget.  Tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi med rådgivning baserat på våra kunskaper och erfarenheter. Vi har själva suttit i samma situation som flertalet av våra kunder, så vi vet vad det handlar om! Kontakta oss för mer information!

Eva Södersteen  eva.sodersteen@etanova.se  tel 0705-137650

Thomas Broborn  thomas.broborn@etanova.se  tel 0705-383138

Anne Thingvall  anne.thingvall@etanova.se  tel 0705-559387